Ihmiset

Kumppanialaisten toimesta vuoden 2018 johtajaksi nimitetyn Leenan luotsauksessa unelmat muuttuvat innostaviksi tavoitteiksi. Visionäärin huomassa luontuvat niin uusien konseptien suunnittelu kuin strategisen viestinnän kehittäminenkin. Utelias löytöretkeilijäluonne innostuu mediakonseptien ja bränditarinoiden luomisesta. Erityisesti Leenaa kiinnostaa, kuinka asiakkaat saadaan viettämään aikaa yrityksen arvojen äärellä. Parasta tekemiseen omistautuvasta Leenasta on, kun hän saa kiteyttää strategian tarinoiksi ja innostaa ihmiset osaksi niitä.

Leena Roskala

toimitusjohtaja, partneri

040 508 1100
leena.roskala@kumppania.fi

Pia on toiminnan nainen, joka innostuu kehittämisestä, sparraamisesta ja isoihin kokonaisuuksiin vaikuttamisesta. Iloisen Pian intohimosektoreita ovat muutosviestintä, viestinnän strateginen suunnittelu ja kehittäminen sekä asiakaskokemuksen parantaminen. Sote-, hyvinvointi- ja kuntasektoria aktiivisesti seuraava vaikuttaja vastaa myös Kumppanian myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä. Tiimityöstä syttyvän Pian piileviin huipputaitoihin lukeutuvat kyky havainnoida ihmisiä ja huomioida piiloon jäävät seikat. Toimelias yrittäjä hallitsee hankebyrokratian ja hyödyntää verkostoja timanttisella ammattitaidolla.

Pia Hirvonen

johtava asiantuntija, partneri

050 534 2795
pia.hirvonen@kumppania.fi

Jenni on todellinen vaikuttaja. Innostavalla esiintyjällä on takanaan satoja huippupalautteita niittäneitä koulutuksia ja pääpuheenvuoroja. Yli kymmenen vuotta YES-yrittäjyyskasvatuskeskuksen asiantuntijana toiminut Jenni saa yleisön innostumaan ja motivoitumaan aiheesta kuin aiheesta. Superpositiivisella Jennillä on yli 15 vuoden kokemus yrittäjyydestä sekä työelämän, yrittäjyyskasvatuksen ja viestinnän kehittämisestä että luennoimisesta. Jenni valmentaa muun muassa aiheista milleniaalisukupolvi asiakkaina ja työyhteisöissä, media- ja kriisiviestintä, tulevaisuuden työelämätaidot sekä yrittäjyys.

Jenni Rajahalme

asiantuntija, puhuja, partneri

040 720 5755
jenni.rajahalme@kumppania.fi

Viileänvaalea strategiaihme on syntynyt kehittäjäksi. Nina ”projektijohtaja” Toivolan käsissä asiakkaiden kyyti on varmaa, hallittua, tuloksekasta – ja iloista. Mitä monimutkaisempi haaste, sitä suuremmalla intohimolla Nina siihen tarttuu. Asiakasyhteistyö, brändinhallinta, kriisiviestintä ja kokonaisvaltainen viestinnän suunnittelu saavat tämän naisen vauhtiin. Ninalla on yli 15 vuoden kokemus markkinointiviestinnän tehtävistä kansainvälisen pörssiyrityksen arjessa. Ninan vastuulla ovat myös Kumppanian palvelutuotannon johtaminen, prosessien sujuvuus ja heimoverkoston kasvu. Puhuu sujuvasti suomea, nokiaa ja englantia.

Nina Toivola

operatiivinen johtaja

050 385 6513
nina.toivola@kumppania.fi

Laura on Kumppanian visuaalisen viestinnän asiantuntija, jolla on timantinkova kokemus brändi-identiteettien, lehtikonseptien sekä mainonnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Yksityiskohdat täydellisesti hallitseva AD:mme pukeutuu aina mustaan ja rakastaa (hyviä) oivalluksia. Muotoilujohtamisesta syttyvä Laura innostuu tilanteista, joissa ideoista ja hiljaisista signaaleista saa jalostaa visuaalisesti näyttäviä ja vaikuttavia kokonaisuuksia. Viiltävän analyyttinen Laura uskoo avoimuuteen ja suoraviivaisuuteen – sekä hämmästyttää nopeudellaan päivittäin.

Ilonan superhyppysissä valmistuvat Kumppanian lehtiprojektit niin diginä kuin printtinäkin. Ilmiömäisen projektijohtamisen taidon omaavalla Ilonalla suuret linjat ja pienet yksityiskohdat hoituvat prikulleen sovitusti ja tiukemmassakin aikataulussa. Sujuvasti sanaileva suomen kielen maisteri tahtoo edistää aitoa vastuullisuutta puheissa ja teoissa. Nimensä veroisesti hymyilevä projektipäällikkö syttyy aikatauluista, tehtävälistoista ja pikkutarkoista suunnitelmista. Erityinen intohimo ovat asiakas- ja sidosryhmälehdet, sillä tekstit ovat aina parempia yhdessä kuin yksin. Editorina Ilona on käsittämättömän nopea ja huolellinen.

Ilona Nordlund

projektipäällikkö

044 062 4962
ilona.nordlund@kumppania.fi

Sonjan työ on erilaisten projektien johtamista ja lankojen napakkaa käsissä pitelyä. Some, digitaalisuus ja kansainväliset asiakkaat ovat innostavan ja tehokkaan projektipäällikön ominta alaa. Valoisa ja keskusteleva Sonja nauttii deadlineista ja on omimmillaan ideoidessaan uutta yhdessä muiden kanssa. Graafisia töitä tehneessä Sonjassa yhdistyvät loistava visuaalinen hahmotuskyky ja kokonaisvaltainen viestinnän osaaminen. Brainstorming-metodista syttyvän Sonjan tiedonjano on kyltymätön ja motto onkin: ”jos jotain en osaa, opettelen.” Työn lisäksi positiivisen innovaattorin pitää kiireisenä englanninkieliset jatko-opinnot MBA-tutkinnon parissa.

Sonja Sjögren

projektipäällikkö

äitiysvapaalla

Monipuolisen työkokemuksensa ansiosta Heli on projektityöskentelyn ammattilainen. Kumppaniassa iloisen lempääläisen työpöydällä valmistuvat sulassa sovussa niin yksittäiset artikkelit kuin projektikokonaisuudetkin. Työelämän pyörteissä generalistiksi kasvanut Heli puhuu neljää kieltä ja innostuu kansainvälisestä liiketoiminnasta. Monikulttuuriseen viestintään ja digimarkkinointiin erikoistuneen Helin valttina ovat hyvät koordinointi- ja vuorovaikutustaidot. Tämä multitaskaajaksi tunnustautuva proikkari kiinnostuu helposti uusista asioista ja tarttuu rohkeasti haasteisiin. Kun kyse on omasta osaamisesta, Helin rima on korkealla.

Heli Vainio

projektipäällikkö

040 579 1107
heli.vainio@kumppania.fi

Määrätietoinen ja energinen Kaisu on luontainen projektipäällikkö. Tunnollinen urheilijaluonne nauttii olostaan lankojen pitelijänä ja hänellä on tarkat oikolukijan silmät. Tällä toiminnan naisella on aina monta rautaa tulessa niin työssä kuin vapaa-ajalla, ja tiukat aikataulut hiovat Kaisun tehokkaan työotteen huippuunsa. Valloittavalla hymyllä ja positiivisella asenteella varustetun projektipäällikön kanssa on kirjaimellisesti ilo työskennellä.

Kaisu Aarno-Kaisti

projektipäällikkö

050 384 8543
kaisu.aarno-kaisti@kumppania.fi

Jenna on projektipäällikkönä rohkea ja ennakkoluuloton tiimipelaaja. Yhdessä ideoiminen ja uusien haasteiden taklaus saavat tämän suomen kielen maisterin inspiroitumaan. Jenna taipuu niin luovaan sisällöntuottamiseen kuin analysoivaan tekstin editoimiseen. Toimelias ja käytännönläheisellä otteella varustettu järjestelijä on arjessaan tehokkaiden toimintasuunnitelmien ja tehtävälistojen kannattaja. Langat pysyvät tämän innokkaan neulojan hyppysissä myös projektien maailmassa, ja hymy ja positiivinen asenne ovat erottamaton osa sunnuntailapsen olemusta kiireenkin keskellä.

Jenna Kainulainen

projektipäällikkö

044 728 9238
jenna.kainulainen@kumppania.fi

Monipuolinen Tytti pitää pallot ilmassa ja nappaa kopin ketterästi. Missä menoa ja meininkiä, siellä myös Tytti. Partiolaisen mielenlujuudella tämä nainen ei stressaa juuri mistään, vaan luottaa asioiden järjestyvän. Uusia laitteita tai järjestelmiä Tytti lähestyy innokkaan uteliaasti ja itsevarmasti – manuaalit ovat vain niitä tarvitseville. Näppärän ja nopeasti muuttuviin tilanteisiin sopeutuvan Tytin sydän sykähtelee erityisesti kirjoittamiselle ja somettamiselle. Parhaimmillaan sosiaalinen moniosaaja on sekä luovassa tiimityössä että itsenäisen ahertamisen flow-tilassa – toisin sanoen aina.

Tytti Wallenius

viestintäsuunnittelija

044 587 2444
tytti.wallenius@kumppania.fi

Kumppaniassa viestintä- ja markkinointiassistenttina häärivä Essi opiskelee Jyväskylän ammattikorkeakoulussa liiketaloutta. Tämä brändin rakentamiseen ja markkinointiin erikoistuva milleniaali on erityisen kiinnostunut digitaalisuudesta, uuden ajan medioista ja vastuullisuudesta. Essi on positiivinen ja ratkaisukeskeinen eikä lannistu vähästä. Iloista fiilistä ympärilleen luova Essi nauttii avuksi olemisesta. Innovatiivisen ja ihmisläheisen työotteen ohella hyvä muisti ja erityisesti yksityiskohtien hallinta ovat Essin valtteja eri projekteissa työskennellessä.

Essi Konu

viestintä- ja markkinointiassistentti

044 491 0048
essi.konu@kumppania.fi

Heimo – Ei olla saman katon alla, mutta silti samaa perhettä

Heimolaisemme ovat oman erikoisosaamisalueensa taitajia ja meille tärkeitä yhteistyökumppaneita.

Anne Whellams

Anne on sote-palvelujärjestelmän kehittäjä, jolla on kansainvälinen kokemus sektorin muutostilanteista lainsäädännön ja toimintapolitiikan muutoksista aina yksittäisten toimintamallien uudistamiseen.

Emilii Dove

Emilii on proviisori ja ravitsemusasiantuntija, jonka kynästä syntyvät terveyteen ja liikuntaan liittyvät artikkelit ja vaativammatkin lääketieteelliset tekstit. Englannissa asuva Principal Medical Writer kirjoittaa sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Heidi Valtonen

Heidi on tehokas ja taitava multitaskaaja, jonka graafisen luovuuden tuloksista pääsevät monet asiakkaammekin nauttimaan. Heidin hallussa on myös saavutettavuusdirektiivin salat ja monta muuta Kumppanian palveluihin liittyvää dataa.

Jaana Kurvinen

Jaanalta löytyy hyvää visuaalista silmää, tarkkuutta ja soveltamiskykyä. Jaana tietää, että hyvä graafinen suunnittelu ei ole liian ilmeistä vaan sisältää myös oivaltamisen iloa.

Katri Mäenpää

Katri on sisällöntuottaja, jonka asenteella kaikki onnistuu. Aina. Katrilla on myös erinomainen kyky löytää inhimillinen näkökulma tiukimpiinkin yritysjohdon haastatteluihin.

Katri Kujanpää

Katri on vahva vuorovaikuttaja, jonka kirjallisista tuotoksista Kumppanian asiakkaat saavat nauttia sekä laadukkaiden toimituksellisten artikkeleiden että vapaamuotoisempien tarinoiden muodossa.

Mari Waegelein

Mari on ammattivalokuvaaja ja kuvataiteilija. Asiakkaamme arvostavat brändin visualisoinnin ja tarkoitukseensa hienosti istuvien kuvien lisäksi Marin tapaa tehdä kuvaustilanteesta mukava ja rento.

Miia Virtanen

Miia ja Lingo Languages Oy ovat Kumppanian arjen kumppaneita, kun tarvitaan vähänkin eksoottisempaa kieltä. Lingolaiset auttavat asiakkaitamme viestimään, ja myös lokalisoimaan viestinsä, monikielisemmin.

Santeri Kyrövaara

Santeri ja Framill Oy ovat Kumppanian luottopakki erityisesti silloin, kun on kyse verkkosivujen ketterästä suunnittelusta ja ylläpidosta. Framillin kanssa luomme asiakkaiden tarpeisiin sekä pieniä että isompia verkkosivukokonaisuuksia.

Susanna Kallama

Susannan kanssa yhteistyö on vahvasti kunta- ja vaikuttajaviestinnän kehittämisessä sekä sote- ja maakuntauudistuksen sisällöissä. Päätyönään Susanna toimii Suomen Uusyrityskeskuksen toimitusjohtajana.

Susanna Korkiatupa

Susanna toimii Kumppanian ulkoistettuna julkaisujen tuottajana ja tarttuu silloin tällöin myös tekstin tekemiseen. Entisenä kumppanialaisena Susanna on Heimon ensimmäisiä jäseniä.

Tiina Liuska

Tiina on visuaalinen taituri ja esteetikko, jonka työpöydältä löytyy normaalisti kuvitusprojekteja, taittotöitä ja muita graafista silmää vaativia hommia. Tiina taikoo PowerPoint-pohjistakin näyttävät käden käänteessä!

Tuomas Miettinen

Tuomas ja sata muuta Aste Helsinki Oy:n ammattilaista ovat kumppaneitamme digi- ja printtiviestinnän kokonaisratkaisuissa. Yhdessä kokoamme viestinnän, tuotannon sekä tekniset alustat tehokkaiksi ja järkeviksi palveluiksi.

Veera Korhonen

Veeran tapaa useimmiten kameran takana ja hänen pettämättömällä osaamisellaan otettuja kuvia näkee Kumppanian asiakkaiden medioissa. Veera on tunnettu myös Tyyliä metsästämässä -blogin kirjoittajana.

Sinä?

Aika ajoin kaipaamme lisäkäsiä. Jos olet taitava ja kokenut graafikko tai sisällöntuottaja ja yhteistyö kanssamme kiinnostaa, ota yhteys Kumppanian Nina Toivolaan. Meillä on heimossa tilaa osaaville, hyville tyypeille!