« takaisin referensseihin

Fimlab Laboratoriot Oy

Kategoriat
Fimlab Laboratoriot Oy
Kumppaniassa aina kaikki onnistuu! Yhteistyö on äärimmäisen luontevaa ja sujuvaa. Tekemisessä näkyy usean vuoden yhteistyön kokemus ja vastavuoroisuus. Laatu on hyvää, ja työt pysyvät aikatauluissaan. Olemme tyytyväisiä.

Fimlab Laboratoriot Oy

Fimlab Laboratoriot Oy on Suomen suurin laboratorioalan yritys. Fimlab tuottaa laboratoriopalveluita sekä laboratorioalan koulutusta ja tutkimusta useiden sairaanhoitopiirien ja muun julkisen terveydenhuollon tarpeisiin. Fimlabilla on toista sataa toimipistettä ja asiakkaina mm. sairaalat, terveyskeskukset, työterveyshuolto, yksityiset lääkäriasemat ja yksityislääkärien potilaat.

Kumppanian ja Fimlabin tiet kohtasivat syksyllä 2017. Yhteistyömme alkoi tarvemäärittelyllä johdon ja viestinnän kanssa. Viestinnän kehittämistarpeiden taustalla vaikuttivat muun muassa digitalisaatio ja tuotannon automatisointi, toiminta markkinoilla sekä osaavan työvoiman riittävyys ja integraatiot. Fimlab ja koko toimiala olivat jo tuolloin megatrendien, markkinamuutosten ja asiakasodotusten muutosten ja myllerrysten keskellä.

Tuemme asiakkaan sisäistä viestintää, ammattilaisviestintää ja työnantajamielikuvaa. Sisäisen viestinnän osalta kehitämme yhtenäistä toiminta- ja yrityskulttuuria henkilökuntaa osallistaen, tärkeimpänä työkaluna kuukausittain julkaistava henkilöstölehti. Ammattilaisviestinnän kohderyhmänä ovat sairaalat, terveyskeskukset, työterveyshuolto ja yksityiset lääkäriasemat. Työnantajamielikuvaa työstämme muun muassa työpäiväkokemuksen, arvojen ja lupausten pohjalta. Kumppania on Fimlabin kumppani viestinnän kehittämisessä ja arjen teoissa.