Verkkosivut ja hakukoneoptimointi

 

Verkkosivut ja hakukoneoptimointi – yhdessä saamme aikaan vaikutuksia

Milloin viimeksi olet mennyt sykähdyttäville verkkosivuille? Sivuille, jotka tarjoavat selkeästi kaipaamasi tietoa, mutta synnyttävät myös tunne-elämyksen.

Verkkosivut ovat nykypäivänä yrityksen kivijalka ja näyteikkuna. Se on monesti asiakkaan ensimmäinen – tai jopa ainoa – kosketuspinta yritykseen. Siksi toimiviin, käyttäjäystävällisiin ja elämyksellisiin sivuihin kannattaa panostaa.

Vaikuttavat verkkosivut

Verkkosivuilla tuodaan esille brändin viestiä ja tarjotaan faktojen lisäksi kokemuksia, elämyksiä ja mahdollisuutta aitoon vuorovaikutukseen. Parhaimmillaan verkkosivusto voi olla kuin hunajapurkki, joka houkuttelee paikalle tavoitellun kohderyhmän. Pöhinä ja kuhina voi lopulta johtaa toivottuun konversioon eli mitattavaan toimintaan verkkosivuilla. Se voi olla täytetty lomake, blogin lukeminen tai suoritettu ostos.

Potentiaalinen asiakas hakee tietoa ensisijaisesti verkosta. Kun asiakas päätyy sivuillesi, hän on luultavasti jo ostohousut jalassa ja harkitsee ostopäätöksen tekemistä. Tarkoitukseen sopivat ja nykyaikaiset verkkosivut tekevät ostamisen helpoksi. Hyödynnä tuhannen taalan paikka.

Verkkosivut syntyvät vaikka avaimet käteen -periaatteella

Me voimme auttaa sinua rakentamaan yrityksellesi verkkosivut tukemaan liiketoimintaasi. Kumppanian asiantuntijat luovat vaikuttavan sivustokokonaisuuden, joka herättää kohderyhmäsi kiinnostuksen, houkuttelee jäämään sivuille ja lopulta aktivoi toimintaan.

Yhteisessä työpajassa herätämme henkiin sivuja koskevat ideasi. Mietimme yhdessä kohderyhmiä, tavoitteita ja sisältöä sekä hahmottelemme rautalankamalleja. Sen jälkeen käärimme Kumppaniassa hihat. Toimitamme brändi-ilmeen mukaiset verkkosivut sisältöineen avaimet käteen -periaatteella.

Hakukoneoptimointi ohjaa ihmiset sivuillesi

Hakukoneoptimoinnilla parannetaan verkkosivuston sijoitusta hakukoneiden listauksessa. Optimointi vie aikaa, mutta se on kannattava, pitkän aikavälin sijoitus. Se on hiljaista markkinointia, joka tuo luonnollisia käyttäjiä sivuillesi. Mikä parasta, oman sivuston optimointiin ja hakukonelöydettävyyteen voi itse vaikuttaa.

Osana verkkosivujen sisällöntuotantoa teemme hakusanaoptimoinnin sisällöille. Ensimmäiseksi teemme hakusana-analyysin, jossa määritellään liiketoiminnallesi oleelliset sanat tai sanaparit. Yhdessä kanssasi valitut avainsanat sisällytetään tekstiin, metatietoihin ja kuvien alt-teksteihin. Suosittelemme. että hakusanalista käydään läpi säännöllisin väliajoin, jotta sanat ovat ajan tasalla ja osuvat potentiaalisten asiakkaidesi hakuihin.

Aikaa kestävät verkkosivut

Tarjoamamme sivuston julkaisujärjestelmä on pääsääntöisesti WordPress. Sivuston etu on responsiivisuus ja käyttäjäystävällisyys. WordPress on ketterä sekä kävijöiden että sisällöntuottajien näkökulmasta, jolloin sivustoa on helppo pitää ajantasaisena jatkuvasti. Verkkosivut kestävät aikaa, kun ne on huolellisesti suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen. Yhteistyökumppaniemme kanssa toteutamme sivustoja myös muille alustoille.

Haluatko tietää lisää verkkosivuista ja hakusanaoptimoinnista? Ota yhteyttä!

Pia Hirvonen, +358 50 534 2795pia.hirvonen@kumppania.fi