Projektinhallinta

 

Projektinhallinta – taso ja laatu kohdillaan

Meillä on kullan arvoinen kyky yhdistää järjestelmällinen projektinhallinta ja luova viestinnän asiantuntijatyö. Projektinhallinta on työskentelymme kovinta ydintä.

Meille on kunnia-asia pysyä aikatauluissa ja budjetissa.

Projektinhallinta vaatii järjestelmällistä otetta ja suunnitelmissa pysymistä. Meille on kunnia-asia pysyä aikatauluissa ja budjetissa. Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta tavastamme ohjata projektia ystävällisen tiukasti. Pystymme toimimaan joustavasti ja nopeasti vaihtelevissa tilanteissa.

Projektinhallinnassa notkea tiimi on kultaa

Loppuun asti hiotut prosessit ovat selkäytimessämme ja niiden avulla saatamme asiakkaiden toiveet maaliin. Projektien alussa määrittelemme kulloiseenkin tarpeeseen parhaimman projektiryhmän:

Projektinhallinnassa tulee usein vastaan yllättäviä käänteitä. Silloin punnitaan projektiryhmän joustavuus ja luovuus. Osaavien asiantuntijoidemme ja laajan verkostomme ansiosta löydämme aina ratkaisut haasteisiin. Tinkimättä tasosta ja laadusta.

Kello käy, mutta aikataulu pitää

Viestinnän projektit ovat usein kriittisiä aikataulujen suhteen. Projektisuunnitelmassa määrittelemme aikataulut vaihe vaiheelta. Tehtävät on roolitettu selkeästi, mikä auttaa aikatauluissa pysymistä. Ja tekee työskentelystä mukavampaa.

Projektien aikana projektipäällikkö huolehtii aikatauluissa pysymisestä. Säännölliset tilannekatsaukset ja statuspalaverit projektin eri etapeissa pitävät aikataulun kasassa. Aikatauluissa pysyminen on supervoimamme. Voit luottaa siihen, että projektisi valmistuu ajoissa.

Budjetti ei pauku

Asiakkaan kanssa sovittu budjetti pitää alusta loppuun. Saat sen, mitä projektisuunnitelmassa on sovittu. Meille on kunnia-asia, että sovituista ehdoista pidetään kiinni ja että saat investoinnillesi vastinetta.

Onnistunut budjetointi on realistinen sekä tilaajalle että tuottajalle. Yhteisiin tavoitteisiin pääseminen edellyttää avointa kommunikointia budjetista.

Haluatko tietää lisää projektinhallinnasta ja kuinka voimme auttaa teitä siinä? Ota yhteyttä!

Pia Hirvonen, +358 50 534 2795pia.hirvonen@kumppania.fi