Asiakastarinat, Brändi, Kumppanuus, Projektinhallinta, Sisällöntuotanto ja julkaisut, Terveysviestintä, Verkkosivut, Viestinnän strategia ja suunnittelu

Viestintäkumppanuus brändin kehittämisen tukena – Vitec Acute Oy

Kumppania on toiminut jo vuosia Vitec Acute Oy:n viestintäkumppanina. Vitec Acute Oy on terveydenhuollon tietojärjestelmiin erikoistunut ohjelmistoyhtiö ja osa pohjoismaista ohjelmistoyhtiö Vitec Software Groupia.

Viestintäyhteistyön yksi kärkitavoitteista on kehittää Acute-potilastietojärjestelmän brändiä ja vahvistaa tuotteeseen liittyviä mielikuvia. Acute soveltuu lääkäriasemille, työterveyshuoltoon, erikoissairaanhoitoon ja terapiaan niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille.

Kumppanialaisilla on kyky nähdä selkeästi vahvuutemme ja sanoittaa ne ymmärrettävään muotoon.

Arjen tekeminen on kokonaisvaltaista viestinnän hoitamista koostuen sekä sisäisen että ulkoisen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Kokonaisuuksia pallotellaan yhdessä, ja sisältöjä sparrataan jopa strategiatasolla. Kumppanian käsissä tavoitteet muotoillaan konkreettisiksi teoiksi.

– Kumppanialaisilla on kyky nähdä selkeästi vahvuutemme ja sanoittaa ne ymmärrettävään muotoon, Vitec Acute Oy:n toimitusjohtaja Janne Vainio kehuu.

Vahva yhteistyö kehittyy matkan varrella

Vuodesta 2014 jatkunut yhteistyö on vuosien saatossa syventynyt ja laajentunut. Jatkuvaa sisällöntuotantoa tehdään muun muassa printtiin, verkkoon, tapahtumiin ja kampanjoihin. Sähköinen uutiskirje julkaistaan kuukausittain, ja somemanagerointi on käytännössä kokonaan kumppanialaisten vastuulla.

Vitecin verkkosivut on Kumppanian toimesta uusittu jo useaan otteeseen matkan varrella, kun liiketoiminnan kärki on muuttunut tai verkkosivualustaa on vaihdettu.

– Kumppania viestintäkumppanina on meille nimenomaan viestinnän asiantuntija, joka kirkastaa viestintätekoja ja markkinointia myynnin näkökulmasta, Janne kertoo.

Terveysviestinnässä on tärkeää, että sisältö on virheetöntä, ajankohtaista ja ymmärrettävää.

– Alallamme viestinnässä pitää olla sensitiivisyyttä – meille on suuri merkitys, että Kumppania tuntee ja ymmärtää sosiaali- ja terveysalaa moninaisesti, korostaa Janne.

Viestintäkumppanuus on molemminpuolista luottamusta

Vitec luottaa Kumppaniaan koko viestinnän kokonaisuudessa. Kumppanialaiset hoitavat myös yhteydenpitoa Ruotsissa sijaitsevan Vitec Groupin pääkonttorin Brand and Communications -osaston asiantuntijoiden kanssa. Voidaan sanoa, että Kumppania on Vitecin ulkoistettu sisäinen viestintäosasto ja kiinteästi arjessa mukana.

– Asiat sujuvat hyvin silloinkin, kun emme itse välttämättä tiedä tarkkaan, mitä haluamme. Hyvä kumppani katsoo perään ja huolehtii kokonaisuudesta kuin omastaan, kiittää Janne.

Hyvä kumppani katsoo perään ja huolehtii kokonaisuudesta kuin omastaan.

Toimiva kumppanuus syntyy luottamuksesta, avoimuudesta ja yhteisestä ymmärryksestä puolin ja toisin. Kumppanian päässä asiakasvastaavan roolissa on Sonja Sjögren ja Sonjan kanssa tiimissä vahvoina osaavina tekijöinä Tytti Wallenius, Kaisu Aarno-Kaisti, Essi Konu ja Jaana Kurvinen.

– Luottamus henkilöityy vääjäämättä, ja ihmisten pysyvyys vahvistaa sitä. On tärkeää, että pidetään kiinni sovituista ja asiat tapahtuvat systemaattisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä Kumppaniasta saamaamme palveluun. He tekevät markkinointielämästämme parempaa, Janne summaa.

Viestintäkumppanuus on jatkuvaa yhteistyötä – yhteistä arjen sujuvoittamista ja tulevaisuuden rakentamista.

 

Arkistot

Uutiskirje

Kerromme kavereille, miten viestintä tekee elämästä parempaa.