« takaisin referensseihin

Mesimarjasi Oy

Kategoriat
Mesimarjasi Oy
Viestinnän tekeminen Kumppanian kanssa on joustavaa ja mutkatonta. Alallamme viestinnän tarpeita voi nousta nopeastikin ja kumppanialaiset ovat aina valmiita toimimaan. Yhteistyö on dynaamista, innovatiivista ja tukee meidän tavoitteitamme.

Mesimarjasi Oy

Mesimarjasi Oy – tuttavallisemmin Mesimarja – on vuonna 2018 perustettu kotiin vietäviä hoitopalveluita tarjoava yritys. Mesimarja toimii lukuisten kuntien palvelutuotannon kumppanina Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Kanta-Hämeessä. Mesimarja auttaa kuntia yli 1000 työvuorossa joka kuukausi. Lisäksi Mesimarjalla on yksityisasiakkaita. 

Mesimarjan tavoitteena on luoda ihmisen yksilönä huomioiva, kotiin vietävien palveluiden toimija, jolla on alan tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat. Mesimarjan toimintamalli perustuu vastuullisuuteen – yritys haluaa luoda perhemäisen toimintakulttuurin, jossa tavoitteena on tarjota työntekijöille aidosti hyvä ja viihtyisä työpaikka ja asiakkaille turvallinen palvelu. 

Kumppania toimii Mesimarjan viestintäkumppanina, ja yhteistyö alkoi vuonna 2018. Viestinnän tekeminen keskittyy pääasiassa brändin ja työnantajamielikuvan rakentamiseen sekä rekrytointiviestintään eri kanavissa. Viestinnän keskiössä ovat Mesimarjan työntekijät, jotka kertovat omin sanoin, millaista yrityksessä on olla töissä. Näin Mesimarja yritys haluaa tuoda hoitotyötä esille positiivisessa valossa sekä kertoa avoimesti, kuinka he välittävät työntekijöistään. 

Viestintä perustuu yrityksen arvoihin ja kaiken hyvän esilletuomiseen. Kerrotut tarinat ovat oikeita ja todellisia, sillä Mesimarjan arvoihin liittyvät lupaukset lunastetaan arkipäivän teoissa. Viestinnän avulla tämä hieno tekeminen tehdään näkyväksi.