Yleinen

Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin koronaepidemian aikana

Viestintää tarvitaan nyt paljon ja nopeasti. Koronaepidemia herättää lukuisia kysymyksiä jokaisen henkilöstön ja kaikkien sidosryhmien keskuudessa. Toimintojen turvaamiseksi on tärkeää pitää huolta olemassa olevista viestintäkanavista: verkkosivut, sosiaalinen media, lehdet, uutiskirjeet ja henkilöstötiedotteet. Yhteydenpitoa on syytä tiivistää koronaepidemian aikana.

Kumppaniassa on erinomaiset valmiudet työskennellä koronaepidemian aikana. Etätyö on meille tavallista arkea. Työkalumme ja toimintamallimme mahdollistavat työskentelyn miltei tavanomaiseen tapaan. Työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi kumppanialaisilla on ohjeena työskennellä kotoa käsin. Hoidamme tapaamiset etäyhteyksin ja autamme asiakkaitamme osallistumaan, mikäli etätyökalut eivät ole entuudestaan tuttuja.

Työpajat, valmennukset ja muut vastaavat on mahdollista järjestää etäyhteyksin ilman erillisiä lisäkustannuksia.

Meillä on valmiuksia lisätä palvelutarjontaamme myös ilta- ja viikonloppuaikoihin. Tämän hetkisen tiedon valossa meillä on mahdollisuus järjestellä sijaisuuksia sekä asiakkaidemme että omiin tarpeisiimme.

Ota yhteyttä meihin!

Leena Roskala
040 508 1100
leena.roskala@kumppania.fi

Jenni Rajahalme
040 720 5755
jenni.rajahalme@kumppania.fi

Arkistot

Uutiskirje

Kerromme kavereille, miten viestintä tekee elämästä parempaa.