Yleinen

Kesäterveiset Kumppaniasta!

Suomen kesä on kukkeimmillaan ja sää… no, ei ehkä koko ajan parhaimmillaan, mutta aina yllätyksiä täynnä. Onneksi tekemistä, kokemista, näkemistä ja kuulemista kuitenkin riittää.

Erityisesti Porissa! Pian nimittäin starttaa jälleen koko Suomen suurin keskustelutapahtuma SuomiAreena (15.–19.7.). Älä jää paitsi mielenkiintoisista keskusteluista ja tuoreista näkökulmista. Tämänvuotisen tapahtuman teemana on tulevaisuuden osaaminen ja innovaatiot eli ei muuta kuin ennakkoluuloton asenne mukaan ja sateenvarjo reppuun – tavataan Kansalaistorilla!

Mieletön Pori ja tapahtumakattaus. Tule tsekkaamaan!

Kun keskusteluista ja tukusasta tiedosta on saanut kyllikseen, voikin suunnata jammailemaan Kirjurinluotoon Pori Jazzeille. Jazz-meiningeissä voi viihtyä aina lauantaihin 20.7. saakka. Huisia!

Poikkea moikkaamassa!

Ja hei, Kumppanian toimisto pittoreskissa Puuvillassa Porin Pohjoisrannassa on aivan kumpaisenkin tapahtuma-alueen kupeessa. Poikkea kupposella kuumaa ja vaihdetaan kuulumiset! Lomistamme huolimatta vaihteleva kumppisedustus on läpi kesän työn äärellä ja tavoitettavissa. Ihanan Tyttimme tavoitat takuulla ja häneltä saat tarvittaessa tiedon kulloinkin ahertavasta tiimistämme.

Kuullaan. Pus!

 

Kuva: Dreamstime

Arkistot

Uutiskirje

Kerromme kavereille, miten viestintä tekee elämästä parempaa.