Me

Hallitusosaaminen tekee elämästä parempaa

Kumppanian hallituksessa ovat aloittaneet puheenjohtajana Teijo Virtanen sekä hallituksen jäsenenä Sari Mäkitalo.   

Kumppanian hallitukseen tulee nyt ensimmäistä kertaa yrityksen ulkopuolista liiketoimintakokemusta ja hallitusosaamista. Hallitusjoukon toisen puolikkaan muodostavat Kumppanian perustajaosakkaat Leena Roskala, Pia Hirvonen ja Jenni Rajahalme

Hallituksen perustaminen on ollut hartaasti kypsytelty kehitysaskel.   

Hallitus on hyvä keskustelufoorumi ja pallotteluseinä, joka auttaa kohdistamaan huomion oikeisiin asioihin ja viemään niitä hallitusti eteenpäin.

 Aiomme kasvaa ja siksi on aktiivisesti kuulosteltava näkökulmia ja kokemusta sekä kyseenalaistettava omaa tekemistään. Tiedämme, että kaikki viisaus ei asu yksin meissä yrityksen perustajissa. Hallitus on hyvä keskustelufoorumi ja pallotteluseinä, joka auttaa kohdistamaan huomion oikeisiin asioihin ja viemään niitä hallitusti eteenpäin, omistajia edustava Leena Roskala taustoittaa.   

Sari Mäkitalo ja Teijo Virtanen ovat ehtineet olla monessa mukana. He tuovat Kumppanian riveihin monipuolista liiketoimintaosaamista ja syvällistä kokemustietoa. Sari Mäkitalolla on ollut pitkä toimitusjohtajan pesti Telamurska Oy:llä ja parhaillaan aluejohdon tehtävät osana maailmanlaajuista Polygon Groupia. High Peak Oy:n toimitusjohtaja Teijo Virtasella on laaja kokemus hallitustyöstä, markkinoinnista, myynnistä, verkkoliiketoiminnasta, brändeistä sekä kasvusta kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä.  

Kumppania on terveyttä ja hyvinvointia lisäävien organisaatioiden viestinnän kehittäjä, sisällöntuottaja ja asiakaskokemuksen muotoilija 15 vuoden kokemuksella. Kumppaniassa työskentelee 12 viestinnän asiantuntijaa. Asiakkaat ovat pääosin pääkaupunkiseudulta, Pirkanmaalta ja Satakunnasta. 

Lisätietoja: 

Leena Roskala, toimitusjohtaja, puh. 040 508 1100.

Teijo Virtanen, hallituksen puheenjohtaja, puh. 0500 590 132.

Arkistot

Uutiskirje

Kerromme kavereille, miten viestintä tekee elämästä parempaa.