Me

Kumppanian hallituksen puheenjohtaja Teijo on sitoutunut saavuttamaan tuloksia

Teijo Virtanen on synnynnäinen yrittäjä ja ehtiväinen yhdistysaktiivi, jolla on aina monta rautaa tulessa. Hänellä on vertaansa vailla olevat verkostot ja vuosikymmenten kokemus liikkeenjohdon tehtävistä, hallitustyöskentelystä, myynnistä ja markkinoinnista. Ennen kaikkea Teijolla on tahtoa viedä Kumppaniaa eteenpäin kohti menestystä. 

Kumppanian hallituksen puheenjohtaja Teijo Virtanen on rautainen hallitustyöskentelyn ammattilainen. Hänen rinnallaan on mieletön verkosto, joka on kasvanut kontakti kontaktilta olemalla ahkerasti monessa mukana. Uransa aikana Teijo on ehtinyt nähdä oikeastaan kaiken, mitä yritystoiminnassa nähdä voi. 

– Olen synnynnäinen yrittäjä ja lähdinkin sille uralle jo nuorena miehenä 80-luvun alussa. Matkan varrella olen ehtinyt perustamaan yrityksen jos toisenkin ja näkemään yritystoiminnassa sekä valoisia että synkkiä vaiheita. On kokemusta, mistä ammentaa, hän tiivistää. 

Uransa aikana Teijo on ehtinyt nähdä oikeastaan kaiken, mitä yritystoiminnassa nähdä voi. 

Yritystoiminnan lisäksi hän on kartuttanut strategista osaamistaan toimimalla myös palkkajohtajana toimitusjohtajan ja konsernijohtajan tehtävissä sekä lukuisissa eri hallituksissa. Monipuoliset työtehtävät ovatkin kasvattaneet Teijosta liiketoiminnan ja hallitustyöskentelyn ammattilaisen. 

– Yrittäjänä on pitänyt hanskata kaikki asiat jollain tavalla. Välillä on pitänyt tsekata kirjanpitoa ja välillä henkilöstöjohtamista sekä kansainvälisiä markkinoita. Koulutuksia enemmän olen tainnut oppia käytännön virheistä, Teijo naurahtaa. 

Hallitukseen haastamaan ajatuksia ja toimintatapoja 

Keväällä 2021 Kumppaniassa avattiin ovi ulkopuolisille hallituslaisille ja uusille mahdollisuuksille. Hallituksen jäseniä lähdettiin hakemaan Hallituspartnerit-verkoston koulutettujen jäsenten joukosta. Kumppanian hallitukseen valikoituivat pitkän linjan yrittäjät ja hallitusammattilaiset Teijo Virtanen ja Sari Mäkitalo. 

Teijolle media-ala oli ennestään hyvin tuttu. Hän on ollut perustamassa kahta mainostoimistoa ja ollut mukana myös kolmannen media-alan yrityksen toiminnassa. 

– Myynti ja markkinointi ovat olleet itselle luontaista toimintakenttää. Myös nykyisessä tehtävässä High Peak Finlandin toimitusjohtajana toimin osin samalla kentällä: teemme menekinedistämistuotteita, liikelahjoja ja tapahtumatuotteita, Teijo kertoo. 

Pian Teijolle ojennettiin Kumppanian hallituksen puheenjohtajan viitta. Puheenjohtajana Teijo tuo hallitustyöskentelyyn syvällistä kokemusta sekä johtamisen jämäkkyyttä. 

– Meillä on hallituksessa hyvä nippu kasassa. On mieltä avartavaa, kun erilaiset ihmiset lähestyvät asioita omanlaisistaan näkökulmista. Se kasvattaa meitä jokaista, Teijo kiittelee. 

Puheenjohtajana Teijo tuo hallitustyöskentelyyn syvällistä kokemusta sekä johtamisen jämäkkyyttä.

 

Eteenpäin vievänä voimana halu auttaa muita 

Yhdessä muun hallituksen kanssa Teijo on sitoutunut auttamaan Kumppaniaa kohti menestyksen kasvupolkua. Hän vie katseen tulevaan kohdistaen huomion prikulleen oikeisiin asioihin. 

– Hallituksessa meillä on kaikilla tahto viedä yritystä eteenpäin. Autan osaltani hahmottamaan, mitä haetaan ja miten yritys löytää tiensä kasvupolulle. Ja kun oikea polku löydetään, autan pysymään sillä. 

Minulle on merkityksellistä, että onnistun edistämään yrityksen liiketoimintaa.

Halu auttaa pitää Teijon liikkeessä. Hänen ehdottomana vahvuusalueenaan on liikkeenjohdollinen puoli kokonaisuudessaan. Osaamistaan Teijo jakaa mielellään myös muille. Hänen kattava substanssi- ja liiketoimintaosaamisensa tuo myös Kumppanian hallituksen työskentelyyn tuoreita näkökulmia. 

– Minulle on merkityksellistä, että onnistun edistämään yrityksen liiketoimintaa. On palkitsevaa viedä asioita eteenpäin ja nähdä, että homma lähtee toimimaan. Siinä saa kokea onnistuvansa, Teijo summaa. 

 

Teijo on kovan luokan verkosto-osaaja ja -johtaja. Hänellä on kyky olla asian äärellä täsmälleen siinä mittasuhteessa kuin asiat sillä hetkellä vaativat. Teijo pitää pään korkealla ja katseen pitkällä tiedostaen koko ajan, mihin ollaan matkalla. Hyppysissään hänellä on taitoa ripotella kasvun siemeniä ja auttaa yrityksiä kukoistamaan.

Arkistot

Uutiskirje

Kerromme kavereille, miten viestintä tekee elämästä parempaa.