Sisällöntuotanto ja julkaisut, Valmennukset ja koulutukset, Viestinnän strategia ja suunnittelu

Sisäinen viestintä sujuvammaksi

Työyhteisöviestintä, henkilöstöviestintä, sisäinen viestintä – rakkaalla ja tärkeällä lapsella on monta nimeä. Nappaa talteen vinkit sisäisen viestinnän kehittämiseen.

1. Pyri viestimään selkeästi ja avoimesti.

Vältä monimutkaista kieltä ja varmista, että viestisi ovat helppolukuisia ja ymmärrettäviä. Ole avoin jakamaan tietoa ja tiedota työntekijöitä tärkeistä tapahtumista, päätöksistä ja muutoksista organisaatiossa.

2. Hyödynnä monipuolisesti eri viestintäkanavia.

Sähköposti, intranet, pikaviestit, videoneuvottelut, henkilöstölehdet ja monet muut. Valitse kanavat sen perusteella, mikä sopii parhaiten kulloiseenkin viestiin ja tavoitteeseen. 

3. Luo säännöllisiä tiedotuskäytäntöjä.

Esimerkiksi viikoittainen uutiskirje tai kuukausittainen sisäinen tiedote. Tämä auttaa varmistamaan, että tärkeä tieto ja viestit välittyvät organisaatiossa tehokkaasti ja ajallaan. Viestin vastaanottajat pystyvät omaksumaan säännöllisen tavan osaksi työrutiinejaan ja sitoutuvat siihen.

4. Hyödynnä visuaalisia elementtejä myös sisäisessä viestinnässä.

Visuaalisuus, kuten infografiikat, kuvat ja videot, auttaa viestin havainnollistamisessa ja voi tehdä siitä kiinnostavamman ja helpommin omaksuttavan.

5. Kannusta vuorovaikutteisuutta ja keskustelua organisaatiossasi.

Luo foorumeita, kuten keskustelualueita tai työpajoja, joissa työntekijät voivat jakaa ideoitaan ja osaamistaan sekä antaa palautetta. Varmista myös, että vastaat viesteihin ja kysymyksiin nopeasti.

Autamme sisäisen viestinnän kehittämisessä ja toteuttamisessa – ota yhteyttä.

Arkistot

Uutiskirje

Kerromme kavereille, miten viestintä tekee elämästä parempaa.