Yleinen

Sote-viestintätoimisto Kumppania rantautuu Tampereelle

Terveys- ja hyvinvointialan viestinnän kehittämiseen erikoistunut viestintätoimisto Kumppania laajentaa ja avaa uuden toimipisteen Tampereelle lokakuun alussa.

– Liikevaihdostamme yli neljännes tulee Pirkanmaalta ja Tampereen talousalueelta. Tampere on Suomen merkittävimpiä kasvualueita, ja siksi haluamme olla läsnä ja asiakkaidemme tavoitettavissa myös täällä, kertoo Kumppanian toimitusjohtaja Leena Roskala.

Kumppania teki muutama vuosi sitten strategisen valinnan keskittyä erityisesti terveyden ja hyvinvoinnin toimialojen viestintään, josta yhtiöllä on jo yli 10 vuoden kokemus. Linjaus on ollut onnistunut ja merkittävä syy siihen, miksi yhtiö laajentaa toimintaansa Tampereelle.

Tamperetta voisi kutsua terveyden ja hyvinvoinnin Piilaaksoksi, jossa alan digitalisaation ja palvelujen kehitys on vauhdissa.

– Tamperetta voisi kutsua terveyden ja hyvinvoinnin Piilaaksoksi, jossa alan digitalisaation ja palvelujen kehitys on vauhdissa. Liikevaihtomme kasvoi viime vuonna merkittävästi. Se on osoitus siitä, että strateginen linjavalintamme on ollut oikea ja mahdollistaa yhtiön kasvun. Siksi myös meidän on tärkeää olla läsnä täällä, Roskala jatkaa.

Kumppanian toimipiste sijaitsee aivan ydinkeskustassa, Technopoliksen Yliopistonrinteen tiloissa. Technopolis valikoitui paikaksi paitsi sijainnin, myös tilojen monikäyttöisyyden vuoksi.

– Me liikumme, ja asiakkaamme liikkuvat. Tampere on solmupiste, jossa on luonteva tavata myös muualla Suomessa olevia asiakkaitamme, kertoo Roskala.

Kumppania työllistää yhdeksän henkeä, ja lisäksi se tarjoaa verkostossaan työtä noin 20 hengelle. Keväällä toteutetussa tutkimuksessa asiakastyytyväisyyttä mittaava NPS-indeksi on Kumppaniassa peräti 56 pistettä, kun se alalla keskimäärin on -5*. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 800 000 euroa, ja yhtiön tavoitteena on nyt ylittää miljoonan euron raja. Vuonna 2008 perustetulla yhtiöllä on ennestään toimipisteet Porissa ja Kankaanpäässä.

*Markkinointi ja Mainonta 20.3.2019

Lisätietoja
toimitusjohtaja Leena Roskala
040 508 1100
leena.roskala@kumppania.fi

Kuva: Dreamstime

Arkistot

Uutiskirje

Kerromme kavereille, miten viestintä tekee elämästä parempaa.