Me

Kesäterveiset Kumppaniasta

Nyt on vielä se aika vuodesta, kun suurin osa työntekijöistä lomailee. Tuore viestintäassistentti sen sijaan on nauttinut kesästä mielenkiintoisten työtehtävien parissa sekä raikkaassa toimistossa, kotiterassilla ja kesätapahtumissa että kahvilan pöydän äärellä läppärin kera. Tietotyö ja ennen kaikkea viestintäala tarjoaa monipuoliset puitteet tekijälleen. Elämme hyvien tietoyhteyksien aikaa, joten etätyön mahdollisuutta on ilo hyödyntää.

Kun on aiemmin tottunut tekemään töitä samassa paikassa, on vapaus työpisteen valinnassa suorastaan hämmentävää. Mutta epätyypillinen onkin uusi normaali työelämässä. Työkaverit eivät ole automaattisesti vieressä rupattelemassa, vaan työyhteisö koostuu verkostoista. Todennäköisintä on, että työkaverin tavoittaa Skypestä tai puhelimitse. Live-kontaktit ovat harvinaisempaa herkkua. Työ viestintätoimistossa opettaa hyvin itsenäiseksi, ja oman työn johtaminen onkin suoriutumisen perusedellytys.

Kesä Kumppaniassa on ollut antoisa ja opettavainen. On ollut inspiroivaa huomata, miten aiemmin vieras maaperä on muuttunut tutuksi. Viestintäalalla tosin muutos on jatkuvaa, joten tuttuuteen ei voi tuudittautua. Koko ajan tulee uusia projekteja, uusia yllätyksiä sekä uusia yrityksiä, joiden filosofiaan perehtyä. Nautin vielä hetken verkkaisesta kesätunnelmasta toimistolla ennen syksyn uusia tuulia. Kohta palaavat jo työkaveritkin kesälaitumilta, ja olemme tiiminä valmiita ja latautuneita uusiin haasteisiin. Kesälomalla akut latautuvat, mutta inspiroiva työ tekee elämästä parempaa.

Helleterveisin, Suvi

Kuva: Shutterstock

Arkistot

Uutiskirje

Kerromme kavereille, miten viestintä tekee elämästä parempaa.