Me, Verkosto

Ei me Kumppaniassa osata kaikkea

Me ollaan törkeän hyviä, mutta ei silti hallita kaikkia viestinnän osa-alueita, työkaluja, metodeita ja mittareita. Sitä varten meillä on heimo.

Heimo on meidän tukiverkko, ulkoiset työkaverit ja Kumppanian perhe. Heimo on ne, joiden puoleen käännymme projekti kerrallaan ja teemme yhdessä asiakkaan elämästä parempaa. Ne, joille soitamme, kun tarvitsemme asiantuntijuutta siellä, missä me tiedetään olevamme heikompia. Heimo on ne, joiden kanssa haluamme aidosti tehdä töitä. Meitä kaikkia yhdistää se, että haluamme kehittyä yhä paremmiksi. Törkeän paremmiksi.

Meitä yhdistää se, että haluamme kehittyä yhä paremmiksi. Törkeän paremmiksi.

Meidän heimossa on graafikoita, jotka taikovat viestistä visuaalista ilotulitusta tai taitelevat kuvitukset sellaisiksi, että suusta pääsee ihastunut henkäys. Tai WOW! Toiset luovat hetkessä ruutupaperille piirretystä hämyisestä viivaviidakosta selkeät infograafit ja puhaltavat brändin kuvat henkiin.

Meidän heimossa on myös webbivelhoja. Kavereita, jotka puhuvat koodia ja joiden puheesta emme me, eivätkä meidän asiakkaatkaan aina ymmärrä mitään. Mutta lopputuloksen me ymmärrämme kyllä. Sen virheettömästi toimivan verkkosivun, jossa nappia painamalla tapahtuu juuri se, mitä halutaankin tapahtuvan. Webbivelhot saavat myös asiakkaillemme digilehdet luettavaksi, verkkokaupat kilisemään ja sähköpostit laulamaan.

Meidän heimoperheessä on sanataiteilijoita. Niitä, jotka taituroivat ihmisten ajatukset haastatteluista artikkeleiksi. Niitä, jotka sanoittavat tekoälyinsinöörien puheet koko Suomen ymmärrettäväksi. Heitä, joiden kirjoittamat tarinat saavat mielikuvituksen liikkeelle – ja joskus myös kyynelkanavat.

Heimoon kuuluu myös animaattoreita, videokuvaajia, editoijia ja äänimiehiä. Painotaloja, joille soitamme aina, jos emme osaa päättää onko asiakkaalle parhaaksi käyttää UV-painoa, offsetpainoa vai digipainoa.

Valokuvaajat! Heitä, joiden kanssa tiedämme mennä yrityskuvauksiin. Heitä, jotka saavat takuuvarmasti kuvattavan vapautumaan. Heitä, joiden kyky on tallentaa tunnelmaa. Heitä, jotka vetävät kameralaukustaan meille mallitkin kuvauksiin.

Ilman heitä me ei oltais me. Oltais vähemmän hyviä.

Usein teemme heimon kanssa töitä tiiminä. Joskus istumme koko tiimi asiakkaan kanssa pöydän ääressä ja puhumme samaa kieltä. Meillä on myös heimolaisia, jotka edustavat meitä asiakkaillamme, koska luottamus puolin ja toisin on sydäntä lämmittävä.

Meidän heimo on suurimmaksi osaksi Suomessa, osa nauttii (toivottavasti) lämpimämmästä ilmanalasta. Yhteydenpito hoituu joidenkin kanssa kasvokkain ja muiden kanssa hyödynnetään etäyhteyksiä. Toisten kanssa ollaan tekemisissä päivittäin. Osan kanssa harvemmin, mutta se ei meidän heimolaisten tahtia hidasta.

Me ei oltais näin törkeän hyviä ilman meidän heimoa.

 

Olemme tuoneet lähimmät heimolaisemme verkkosivuillemme näkyviin. Aina välillä meillä on tarve laajentaa heimoa. Jos haluat osaksi heimoperhettä, lähetä yrityksestäsi ja osaamisestasi esittely osoitteeseen nina.toivola@kumppania.fi. Katsotaan olemmeko sopivat toisillemme.

Arkistot

Uutiskirje

Kerromme kavereille, miten viestintä tekee elämästä parempaa.