Terveysviestintä, Twello+

Tulevaisuuden hoitopolku on ketterä ja yksilöllinen

Oman kehon tarkkailu on huippumuodikasta. Elintavat ja aktiivisuus ovat tiukassa syynissä. Miten nukun, liikun, voin ja palaudun? Älyteknologia kulkee kätevästi mukana muun muassa Oura-sormuksena sormessa ja älykellona ranteessa. Tietoa tulvii niin, että heikompaa jo hirvittäisi. Data pelkkänä datana on kuitenkin täysin merkityksetöntä. Arvokkaaksi se muuttuu vasta, kun se analysoidaan.

Vaadimme kattavaa tietoa, ketteryyttä ja fiksuutta arkisissa palveluissamme – miksemme siis myös silloin, kun kyseessä on ainokainen elämämme ja sen laatua määrittävä terveys?

 

Ihminen on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Yksilön terveys ja hyvinvointi ovat sattuman ja hyvän onnen sävyttämä tuuripeli, jossa rulettia käyvät geeniperimä, elintavat ja elinympäristö. Perimälleen kukaan ei mahda mitään ja ympäristötekijöihinkin on suhteellisen mahdotonta vaikuttaa. Sen sijaan elintapoihin ja arkisiin valintoihimme meillä jokaisella on paljonkin valtaa. Ja juuri tässä kohtaa tieto ja sen käyttäminen ovat avainasemassa.

Tietoa ja kokonaisuuden hallintaa

Kun sairauksien hoidosta siirrytään enemmän ennaltaehkäisevään työhön, nousee yksilön rooli oman hoitopolkunsa muovaajana keskeiseen asemaan. Kuinka voisin omalla toiminnallani tukea terveyttäni ja vaalia hyvinvointiani? Yksilön hoitaminen kokonaisuutena on helpompaa, jos tästä kokonaisuudesta on enemmän tietoa saatavilla.

Älyteknologian aikakautena olisi älytöntä olla hyödyntämättä yksilöiden keräämää tietoa laajemminkin. Kerätyn datan pitäisi kertyä omaan rekisteriini ja olla siten myös hoitohenkilöstön käytettävänä. Yksilölliset, älykkäillä ratkaisuilla tuotettu data tukee yksilön terveyttä ja hyvinvointia. Minä ja minun terveys- ja sairaushistoriani, perimäni sekä elintapani, olemme kokonaisuus. Kiinteä kokonaisuus, jonka myös sellaisenaan haluaisin vaikuttavan päätöksiin, joita hoitopolullani tehdään.

Yksilöity viesti menee perille

Vaadimme kattavaa tietoa, ketteryyttä ja fiksuutta arkisissa palveluissamme – miksemme siis myös silloin, kun kyseessä on oma ainutkertainen elämämme ja sen laatua määrittävä terveys?

Se, joka puhuu juuri sinulle, sitä sinä kuuntelet.

Kumppania auttaa viestien räätälöinnissä, sisällöntuotannossa ja asiakaskokemuksen parantamisessa.

Arkistot

Uutiskirje

Kerromme kavereille, miten viestintä tekee elämästä parempaa.