Kumppanuus

Kumppanuus tekee viestinnästä helpompaa

Viestintä on toimivan ja tuloksellisen työarjen peruspilari. Kun viestinnän suunnittelu uhkaa painua työlistan pohjalle aika- tai resurssipulan vuoksi, ratkaisu löytyy kumppanuudesta. Kumppanuus tarjoaa lisäresurssin tai lisäkädet organisaatiosi viestinnälle ja varmistaa viestinnän jatkuvan kehittymisen. 

Meillä Kumppaniassa kumppanuus tarkoittaa yhteistyötä viestinnän tavoitteiden saavuttamiseksi. Kumppanuudessa yritykselle nimetään oma viestintätiimi yhteyshenkilöineen. Tämä samaan suuntaan katsova kanssakulkija auttaa kantamaan taakkaa, tarjoaa eväitä, varoittaa kuopista ja sparraa haarakohdissa viestinnän polulla. Kirkkaana edessä siintää yhteisesti määritelty tavoite, johon pääsemiseksi luodaan ennakoiva viestintästrategia suunnitelmineen. Matkaa tehdään vaihe kerrallaan ja saavutuksia mitaten. 

Samaan suuntaan katsova kanssakulkija auttaa kantamaan taakkaa, tarjoaa eväitä, varoittaa kuopista ja sparraa haarakohdissa viestinnän polulla.

 

Kumppanuus käytännössä

Olipa kyse sisäisestä tai ulkoisesta viestinnästä, viestintäkumppanuus auttaa kirkastamaan ja vahvistamaan organisaation viestintästrategiaa. Kumppanuus räätälöidään aina yksilöllisesti organisaation tarpeet huomioiden ja työlle sovitaan kiinteä tuntimäärä 20, 30 tai 40 tuntia kuukaudessa. Kiinteät kumppanuustunnit takaavat tarpeen tullen nopean avun ja helpottavat budjetoinnin seurantaa. 

Kumppanuussopimus avaa organisaation käyttöön Kumppanian laajan viestintäosaamisen ja verkostot. Voimme olla ulkoistettu viestintäosasto tai asiantuntija, sparraaja tai tarpeelliset lisäkädet. Asiantuntijasparraus, verkkosivut, sosiaalisen median seuranta ja managerointi, tapahtumakoordinointi, julkaisut, kaikenlainen sisällöntuotanto, koulutukset ja luennot – kumppanuussopimuksen kautta saat käyttöösi monipuolista viestintäosaamista.

Yhteistyötä isolla Y:llä

Kumppanuus on ennen kaikkea yhteistyötä. Parhaimmillaan muodostuu kokonaan uusi, organisaatiorajat ylittävä tiimi, joka rakentaa proaktiivisesti sujuvaa ja kauaskantoista viestintää. Arkeen tulee pintaa syvempiä lisäarvoja: luottamusta ja ennakoitavuutta. Pitkässä kumppanuudessa särmät hioutuvat ja askeleet sovitetaan yhteen. Roolit ja toimintatavat vakioituvat.

Kumppanuus tuo arkeen pintaa syvempiä lisäarvoja: luottamusta ja ennakoitavuutta.

Kumppania on toiminut jo vuosia esimerkiksi Vitec AcuteOy:nviestintäkumppanina. Kumppania on viteciläisten ulkoistettu sisäinen viestintäosasto ja tiukasti arjessa mukana. Arjen tekeminen koostuu sparraamisesta, yhdessä pallottelustasekä sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Lue koko tarina Kumppanian ja Vitec ACUTEn välisestä yhteistyöstä.

Alati muuttuva viestinnän kenttä haastaa organisaation. Kumppaniasta löytyy asiantuntijoita lisäkäsiksi ja resursseiksi kaikenlaisiin viestinnän tarpeisiin. Luodaan yhdessä viestintää, joka vaikuttaa!

Kiinnostaako viestintäkumppanuus? Ota yhteyttä ja kysy lisää: Pia Hirvonen, pia.hirvonen@kumppania.fi, puh. 050 534 2795

Arkistot

Uutiskirje

Kerromme kavereille, miten viestintä tekee elämästä parempaa.